Api call has failedApi call has failed Nieuwbouw Winterswijk? - Silo, 21 Gloednieuwe Appartementen in het Centrum

Appartement of maisonnette, jij mag het zeggen

Je hebt keuze uit 19 appartementen in 4 verschillende types en 2 maisonnettes van 2 verdiepingen. De appartementen en maisonnettes variëren in afmeting van 50 tot 104 m² en hebben verschillende liggingen t.o.v. de zon en diverse uitzichten. Ze worden hoogwaardig afgewerkt en compleet opgeleverd. Zo heb je onder meer een appartement inclusief sanitair en tegelwerk én is je woning helemaal gasloos. Laat ons weten hoe jij hier wilt wonen!

Duurzaam wonen

Silo is volledig gasloos, dus klaar voor een duurzame toekomst. Het energieverbruik van het pand voldoet nu al aan alle nieuwe eisen. Sterker nog; de appartementen van Silo zijn de meest duurzame appartementen van Winterswijk en omgeving!

Ik wil me inschrijven

Van binnen

In Silo woon je comfortabel, modern en energiezuinig. Alles is hoogwaardig afgewerkt, splinternieuw en onderhoudsarm. Bovendien worden alle appartementen zeer compleet opgeleverd, onder meer inclusief keuken, sanitair en tegelwerk. Je kunt zelf meedenken over de indeling. Wil jij je appartement uitvoeren als een loft, of kies je voor de standaard indeling? Laat het ons weten!

Van buiten

Silo is echt een pand met een eigen gezicht. Het oogt stoer en modern, maar door de lichte kleur toch open en vriendelijk. Door het bijzondere ontwerp heeft elke kant zijn eigen uitstraling en heb je volop keus in de ligging en bezonning van je appartement. Het pand heeft een lift en alle algemene ruimten zijn volledig afgewerkt. De balkons zijn niet gekoppeld waardoor je maximale privacy hebt.

Plattegronden

Ontwikkeling & realisatie

Marssteden 66
7547 TD Enschede
Tel. 053-4 600 600
info@koopmans.nl
www.koopmans.nl

Verkoop & informatie

Burgemeester Bosmastraat 2d
7101 DG Winterswijk
Tel. 0543 516 151
info@thomaenning.nl
thomaenning.nl